Bericht versturen
500m zuiden van Cuianpu-dorp, Anping, Hengshui, Hebei, China
Thuis

Hebei Nova Metal Wire Mesh Products Co., Ltd.

China Hebei Nova Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. certificaten
China Hebei Nova Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. certificaten
Hanna. .you is FANTASTISCH!! Ik ben zo gelukkig dat ik u vond.

—— Rijk SR

Ik weet ik houd herhalend maar de woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar wij voor uw gastvrijheid en grootmoedigheid zijn. Wij verheugen ons op het doen van zaken met u en het helpen van u uw bedrijf bouwen en bevorderen en het is mogelijkheden. Wij zijn zeer opgewekt beide over de toekomst

—— Craig

Ik ben online Chatten Nu

Hebei Nova Metal Wire Mesh Products Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Hebei Nova Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. Hebei Nova Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. Hebei Nova Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. Hebei Nova Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. Hebei Nova Metal Wire Mesh Products Co., Ltd.
De fabriek van de gabiondoos van de Gabionleverancier in China De fabriek van de Gabionmand van China Renomatrassen en de fabriek van zakgabion Gabionmatrassen die aan de wereld verschepen! de fabriek van de gabiondoos van de gabionleverancier in China
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : NOVA
Aantal werknemers : 30~50
Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 30% - 40%
Name: Hebei Nova Metal Wire Mesh Products Co., Ltd
Production ability: 20,000 m2 per day
Location: Anping, Hebei
Woven machine: 10 sets
Certificate: ISO9001, SGS
Main product: gabion baskets and metal wire mesh

Opgericht in 1999, Hebei-van het de Draadnetwerk van het Novametaal heeft de Productenco., Ltd het worden een belangrijke fabrikant van gabionnetwerk en andere producten van het draadnetwerk in China.

 

De vakjes van novagabion/de manden en andere producten van het draadnetwerk worden wijd etc. gebruikt in hydraulische projecten, luchthavenbescherming, woonomheiningen, wegbescherming, de bouwdecoratie, bouw. In Maart 2016, werden onze gabionmanden gebruikt bij het opleidingsproject van de Gele Rivier.

 

De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, ons ervaren personeel zijn altijd beschikbaar om aan uw vereisten te voldoen en klantentevredenheid te verzekeren. De laatste jaren, heeft ons bedrijf een reeks van geavanceerd materiaal met inbegrip van machine van het gabion de wevende netwerk geïntroduceerd. Bovendien overschrijdt elk van onze de productenkwaliteit van het draadnetwerk ASTM of ENGELSE norm en verkoopt goed niet alleen in China maar ook aan dergelijke landen en gebieden zoals de V.S., het UK, Australië, Filippijnen, Thailand, Brazilië, Saudi-Arabië en Verenigde Arabische Emiraten enz.

 

Wij wensen om een rooskleurige toekomst met klanten op de basis van gelijkheid en wederzijds voordeel tot stand te brengen en oprecht vrienden van over de hele wereld welkom te heten om onze installatie te bezoeken. Wij wensen om win-win vennootschappen op lange termijn met zowel binnenlandse als buitenlandse klanten te vestigen.

Contactgegevens
Hebei Nova Metal Wire Mesh Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Glory

Tel.: 15631172813

Fax: 86-311-66535935

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)